HOUR DesignDon’t let time pass you by

test

 
Birgitte Sundstrøm, grafiker og indehaver
 
 
LILLE & VÅGEN
HOUR Design er en lille grafisk virksomhed, som er grundlagt i 2010. Bag HOUR Design står Birgitte Sundstrøm, der har over 10 års erfaring som grafiker. Vi skaber alle former for kreative løsninger til trykte medier, visuelle identiteter og web design. Vi arbejder passioneret og bevidst med mange forskellige kunder og brancher. Den afveksling det giver er med til at sikre, at vi ser på nye opgaver med vågne øjne.
 
 
NETVÆRK & PARTNERE
(H)OUR Design er skabt med udgangspunkt i det professionelle netværk, som Birgitte har opbygget
i den kreative branche. Vi står ikke alene og det betyder blandt andet, at vi kan trække på en lang række dygtige og prisstærke samarbejdspartnere – lige fra tekstforfattere, fotografer og program- mører til illustratorer, PR-bureauer og trykkerier. Trykproduktion i udlandet er også muligt hos os.
 
 
KONCEPT & FILOSOFI
HOUR Designs navn og bomærke – et timeglas – afspejler tid. Tid er et abstrakt begreb, som alle har et forhold til. Det kan konceptualiseres uendeligt og vil altid være relevant. Tiden står aldrig stille hos HOUR Design, og sommetider flyver den af sted. Derfor har vi et payoff, der lyder “Don’t let time pass you by”. Det skal minde os om at gøre det, vi har allermest lyst til, og gøre det nu.

Velkommen til HOUR Design

HOUR Design
Scroll to top