Okse på Dagordenen

Hvilken rolle skal oksekødet spille i fremtidens bæredygtige madsystem? Tag del i debatten sammen med politikere, forskere, landmænd, slagtere, indkøbere, producenter, sælgere og forbrugere til det faglige brancheevent med fokus på oksekød, som et smagfuldt bidrag til det grønne køkken.

Work: Logo og visuelt univers, invitationer, posters, flyers og t-shirt tryk.
Kunde: Food organisation of Denmark

Magasin

Safe the date banner

Digital invitaion

 
 

3 lokationer
5 serveringer
600 fagfolk

Poster

 

T-shirt tryk

Smagsoplevelser & netværksdebat

SERVERINGER AF

Dak Wichangoen
Tidligere køkkenchef på Michelin-restauranten Kiin-Kiin og kok på Sjette Frederiks Kro

Kamilla Seidler
Internationalt prisbelønnet direktør og køkkenchef på Restaurant Lola i København

Samtalemenu flyer

ARBEJDER DU PROFESSIONELT MED KØD OG DEN GRØNNE DAGSORDEN?

Så vil Food Organisation of Denmark meget gerne have dig med. Tilmeld dig et af sommerens brancheevents og giv os dit besyv på, hvordan vi sammen får flere til at spise mere grønt sammen med oksekød. 

LANDBRUG & FØDEVARER

Her finder du 20 opskrifter, der hver især demonstrerer, hvordan oksekødet selv i små mængder er et glimrende smagsmæssigt supplement til de grønne råvarer.

 Inspireret?

Kontakt mig på bs@hourdesign.dk

Forrige
Forrige

Medlemsbådklub

Næste
Næste

Spirituel virksomhedsrådgivning