Okse på Dagordenen
Hvilken rolle skal oksekødet spille i fremtidens bæredygtige madsystem? Tag del i debatten sammen med politikere, forskere, landmænd, slagtere, indkøbere, producenter, sælgere og forbrugere til det faglige brancheevent med fokus på oksekød, som et smagfuldt bidrag til det grønne køkken.
Work: Logo og visuelt univers, invitationer, posters, flyers og t-shirt tryk.
Kunde: Food organisation of Denmark
Magasin
Safe the date banner
Digital invitaion
3 lokationer
5 serveringer
600 fagfolk
Poster
T-shirt tryk
Smagsoplevelser & netværksdebat
SERVERINGER AF
Dak Wichangoen
Tidligere køkkenchef på Michelin-restauranten Kiin-Kiin og kok på Sjette Frederiks Kro
Kamilla Seidler
Internationalt prisbelønnet direktør og køkkenchef på Restaurant Lola i København
Samtalemenu flyer
ARBEJDER DU PROFESSIONELT MED KØD OG DEN GRØNNE DAGSORDEN?
Så vil Food Organisation of Denmark meget gerne have dig med. Tilmeld dig et af sommerens brancheevents og giv os dit besyv på, hvordan vi sammen får flere til at spise mere grønt sammen med oksekød.
LANDBRUG & FØDEVARER